kalfslever ragout (4 pers)
Aantal personen: 4
Ingrediënten
600 g kalfslever
80 g mager gerookt spek
100 g champignons gesneden
l dl Demi glace
knoflookteentje
Madera
room
p&z
Bereiden
- Snij de kalfslever in grove julienne.
- Snij het spek ‘en julienne‘.
- Snij de champignons in quartiers
- Snij de knoflook ‘en brunoise‘.
- Bak de lever snel aan. (rosé)
- schep de lever uit de pan.
- bak het spek, de knoflook en de champignons aan.
- Afblussen met de demi-glace en Madera.
- Voeg de lever en de room toe.
- Even doorverhitten en opdienen.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Biefstuk met pepersaus
Rundvleesschotel
Gestoofde sukadelapjes met witlofstamppot
Biefstuk met rode wijnmosterdsaus
Aubergine- gehakt